a

A JEKA brüsszeli központú nemzetközi nonprofit szervezet, mely több mint 50 éve foglalkozik csoportok utaztatásával, csoportok részére szállás biztosításával.

1960-ban alapította Alfons Borginon azzal a céllal, hogy a fiatalok elfogadható áron utazva megismerhessék Európa szebbnél szebb részeit. A JEKA a flamand jeugdkampen szó rövidítése, mely ifjúsági táborokat jelent.
Az első utazáson - 1960-ban - egy belga csoport vett részt, ők az osztrák Alpokban, a Lech völgyében nyaraltak. Azóta egyre több új helyszínen alakítottuk ki központjainkat.
JEKA házaink jelenleg 8 európai országban, 10 helyszínen állnak az utazni vágyó csoportok rendelkezésére.

Magyarországon először a JEKA Diáktáborok Egyesület alakult meg 1991-ben, hogy segítségével a magyar fiatalok is eljuthassanak a JEKA helyszínekre, ifjúsági szállásaira. Az egyesületi működés után 2002 januárjában nyitottuk meg önálló utazási irodánkat.

Úgy gondoljuk, hogy minden csoport egyedi, ezért minden csoporttal egyedi módon kell foglalkozni!
Központjainknál barátságos és segítőkész JEKA munkatársak fáradoznak azon, hogy az Önök utazása sikeres legyen. A JEKA szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy a csoport szabadon, kényelmesen alakíthassa a programot, időbeosztását. Igény szerint, minden csoportot képviselő személyt részletes információkkal látunk el, hogy könnyebben állíthassa össze csoportja számára a legmegfelelőbb programot.
Minden csoportot külön házban helyezünk el. A csoport létszámától függetlenül a ház csak az Önök rendelkezésére áll. Mindegyik központunkban jó minőségű és elegendő mennyiségű élelmiszert szállítanak Önökhöz a JEKA munkatársai.

A csoportvezetők számára ingyenes helyeket, engedményeket biztosítunk!

Utazási irodaként kérhetik tőlünk az utazás megszervezését is. Igény szerint jó minőségű buszt és a terepet jól ismerő, megbízható buszvezetőket adunk, ha szükséges, a tranzitszállásokról is gondoskodunk.

A JEKA magyarországi és külföldi csapata szeretettel várja Önt és csoportját házainkban Európa-szerte!

Oldal üzemeltetője:
NRG-COM Kft.