a

             

PÁLYÁZATUNK LEZÁRULT. A BEADÁSI HATÁRIDŐ LEJÁRT. KÖSZÖNJÜK A BEKÜLDÖTT PÁLYÁZATOKAT.

Felhívás német nyelvet tanuló osztályok/csoportok számára ausztriai (tiroli) utazáshoz - 5 éjszakára kedvezményes szállás+ellátás elnyerésére

A JEKA nonprofit egyesület jövőre 55. éve szervez diáktáborokat Tirolba. Ebből az alkalomból a magyarországi képviselete (JEKA Diáktáborok Hungária Kft.) pályázatot hirdet ifjúsági és gyermektáboroztatáshoz / osztálykiránduláshoz 5 éjszakára kedvezményes szállás+ellátás biztosításával a JEKA ausztriai ifjúsági szállóiba/vendégházaiba.

Pályázat célja:

- Kedvezményes szállások (+ellátás) biztosításával támogatni és elérhetővé tenni a németül tanuló gyerekek/fiatalok számára a nyelvgyakorlást anyanyelvi környezetben.
- Felhívni a fiatalok figyelmét Tirol és környéke természeti kincseinek, látnivalóinak szépségeire, programjainak, hagyományainak érdekességeire.

A pályázható szállások helyszínéről és az ellátásról:

A JEKA házak Tirolban, a Lech völgyében - Innsbrucktól 100 km-re északnyugatra - elbűvölő hegyi falvakban találhatóak.
A gleccserekkel sűrűn körülvett völgy mélyén a Lech folyó folyik, két oldalról pedig a Lechtaler és az Algauer Alpok fogják közre. A környék - a nyelvgyakorlás mellett - ideális hely változatos és aktív programok megvalósításához.

A JEKA ifjúsági szállásai emeletes ágyas szobákkal, tisztálkodó helyiségekkel, felszerelt konyhával és étkezővel berendezett turistaházak. Kulcsosházként működnek, minden csoportot önállóan, külön házban szállásolunk el.

A napi háromszori (1 meleg és 2 hideg) étkezéshez alapanyagokat biztosítunk.

Néhány látnivaló és programlehetőség:

  •  Útközben Salzburg és Innsbruck
  •  Reutte és az Ehrenbergi lovagvár
  • Holzgau, Simms-i vízesés, függőhíd
  •  Libegők és hegyi felvonók
  • Jöchelspitze, Alpesi virágoskert, Mezítlábas park
  • Füssen és a királyi kastélyok: Neuschwanstein és Hohenschwangau
  • Garmisch Partenkirchen - Partnachklamm, Oberammergau
  • Linderhof-i kastély és a Plansee
  • Vadvízi evezés, sziklamászás, kerékpárbérlés, strandok stb.

A pályázat során elnyerhető szállás+ellátás támogatásának mértéke/éjszakák száma:

1.    hely: 60%  (a kedvezmény alapját képező teljes ár: 37.000 Ft/fő/5éj ellátással)
Kedvezményes ár: 14.800 Ft/fő/5éj ellátással
2.    hely: 40% 
Kedvezményes ár: 22.200 Ft/fő/5éj ellátással
3.    hely: 30% 
Kedvezményes ár: 25.900 Ft/fő/5éj ellátással

Ellátás: alapanyagok napi 3x-i étkezéshez

További kedvezmények:

A csoportszervezőknek (csoportonként max. 2 fő) ingyenes helyet biztosítunk.

A pályázat feltétele:

A pályázó csoportnak vagy osztálynak - jeligével ellátva - egy Tirollal és Lechtallal kapcsolatos, színes, változatos, 15 feladatból álló német nyelvű feladatgyűjteményt kell összeállítani megoldókulccsal, korosztály- és szintmeghatározással. A 15 feladatból 5 általánosságban Tirolról szóljon, 10 feladat pedig kifejezetten a Lech völgyéről.

Pályázók köre:

Pályázatot nyújthatnak be azon alap- és középfokú oktatási intézmények képviselői (pl. nyelvtanárok, osztályfőnökök), akik a németül tanuló gyermekeket és fiatalokat (max. 19 éves korig) összefogják/ koordinálják a pályamunkák elkészítésében.

Pályázható csoportlétszám:

A csoport minimum 15, maximum 40 diákból (max. 19 éves korhatár) állhat. Mindhárom nyertes csoport 2 fő (kísérő) részére ingyenes szállást+ellátást kap.

Elbírálás: A leadott pályamunkákat szakmai szervezetek tagjaiból felállított bizottság értékeli (figyelembe véve a korosztályi különbségeket).

A pályázat nyertesei:

A szakmai bizottság által három, legjobbnak, legszínvonalasabbnak ítélt pályamunka. Az elbírálás során kiemelt fontosságú lesz a nyelvhelyesség és a feladatok színvonala, változatossága.

Pályázatok leadási határideje:

2014. november 1 - 2014. december 19. között

Leadás módja:

A kitöltött pályázati adatlapot és a pályamunkát a pályázónak kell elektronikus formában az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre (ha a pályamunka mérete meghaladja az 5 MB-ot, akkor tömörített formában) elküldeni. Minden beérkezett pályázatot regisztrálunk és erről 48h belül visszaigazolást küldünk.

PÁLYÁZATI ADATLAP LETÖLTÉSE >>>

Értesítés:

A pályázat nyerteseit e-mailben értesítjük és a www.jeka.hu/palyazat-tirol weboldalon is közzétesszük 2015. január 30-ig. A pályázati anyagok beküldése ingyenes.

A nyertes pályázók utazásainak időpontjai egyeztetés alapján történnek 2015. május 25 - június 27. vagy 2015. szeptember 1-30. között.  A kedvezményes pályázati lehetőség kizárólag a szállást és az ellátást tartalmazza, az esetleges idegenforgalmi adót, az utazási költséget, a programok árát és az utasbiztosítást nem!

Ha a nyertesek közül valaki visszamondja a lehetőséget, a soron következő legjobb pályamunkát beadó csoport kerül a helyére.

Szakmai partnereink, támogatóink:

Tirol tartomány, Österreich Institut Budapest, Német Nyelvtanárok Magyarországi Egyesülete, Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft.

A szakmai bizottság tagjai:1 fő Österreich Institut Budapest, 2 fő Német Nyelvtanárok Magyarországi Egyesülete, 1 fő Raabe Klett Kiadó, 1 fő JEKA Diáktáborok Hungária Kft.


További információk, elérhetőség:
Bővebb információkért látogasson el weboldalunkra: www.jeka.hu
Kérdéseit felteheti az
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a +36 26/397-252 ill. 06-1-331-4077-es telefonszámokon.

 

Oldal üzemeltetője:
NRG-COM Kft.