a

JEKA szolgáltatások

A JEKA magyarországi munkatársai készségesen segítenek a JEKA szállások lefoglalásában, az utazás előkészítésében, a programok összeállításában, valamint igény esetén az út teljes megszervezésében. Irodánk a csoportoknak éjjel-nappal hívható telefonszámot ad, ha bármiben a segítségünkre szorulnának. Az állandó elérhetőséggel teljes biztonságban érezhetik magukat.
Emellett minden külföldi úti célnál van egy helyi JEKA iroda, mely szintén napi 24 órás telefonügyeletet tart. A JEKA (valamely nyugati nyelvet - német, angol, francia - beszélő) kinti munkatársa igény szerint meglátogatja a csoportot, hogy tanácsokkal és információkkal szolgáljon a kirándulások és programok szervezéséhez, s minden módon segítse őket abban, hogy üdülésük a lehető legjobban sikerüljön. Elő- és utószezonban a JEKA képviselőjeként általában egy helyi kolléga áll a rendelkezésükre - ő látogatja meg a csoportot és ő szállítja az élelmiszereket is a házba.

Minden külföldre utazó csoportunknak egy információs füzetet - a legfontosabb telefonszámokkal, programlehetőségekkel - és egy helyi túratérképet adunk. Elő- és utószezonban a programok kínálata nem olyan bőséges, mint a nyári időszakban.

Lehetőség van irodánknál kedvezményes árú utasbiztosítás megkötésére is. Ebben korrekt partnerünk a Groupama Garancia Biztosító.
Oldal üzemeltetője:
NRG-COM Kft.