JEKA szolgáltatások

Minden csoportot külön házban szállásolunk el. E házak vonzó vidéki környezetben találhatók, legtöbbjük jellegzetes helyi stílusban épült.

A hálószobák, hálótermek 4,6,8 vagy akár 12 ágyasak, emeletes ágyakkal, matraccal. Egyes házak Franciaországban sátrakkal egészülnek ki – keménypadlóval, emeletes ágyakkal, elektromos árammal. Néhány faházban Adelbodenben úgynevezett „big bed”-eket találnak, ezek óriás-matracok 8-10 fő részére. Az ágyakhoz, matracokhoz takaró és párna tartozik.

A tisztálkodási lehetőségek (kézmosók, WC-k és zuhanyzók) a csoport létszámának megfelelő számban állnak rendelkezésre (min. 10:1).

A házakban étkező és konyha is található. Minden konyhában hűtőszekrény és fagyasztó is van. Minthogy a házakban személyzet nincs, a csoport tagjai végzik a mosogatást is és tartják tisztán a házat.

Valamennyi ház be van bútorozva, és föl van szerelve minden szükséges eszközzel (evőeszközök, tányérok, csészék...).

A részvételi díj tartalmazza a elfogyasztott elektromos áram, gáz és vízfogyasztás árát. Mindenkinek magának kell ágyneműről (vagy hálózsákról), törülközőről és szappanról gondoskodnia!
Külföldön a JEKA munkatársai házhoz szállítják a megadott menü alapján a napi háromszori (két hideg, egy meleg) étkezéshez szükséges, jó minőségű élelmiszereket. A csoport tagjai maguk készítik el ételeiket.
Az egész napos kirándulásra menő csoportok könnyen összeállíthatják hideg csomagjukat, s a haza útra készítendő úti csomaghoz is biztosítjuk a szükséges alapanyagokat.
Ausztriában, Lechtalban több főételt elkészítve és lefagyasztva kapnak meg a csoportok, csak fel kell melegíteni azokat.
Javasoljuk, hogy hozzanak magukkal fűszereket! Gyerekcsoportok esetén nagy segítség lehet, ha a pedagógus mellett jön velük valaki, akinek van gyakorlata abban, hogyan kell sok emberre főzni.

A dunakanyari szállások esetében önellátás van, de igény szerint lehetőség van akár teljes ellátásra is, melyet helyi vendéglátósok biztosítanak.

Minden csoportnak magának kell gondoskodnia konyharuháról, terítőről!
A JEKA magyarországi munkatársai készségesen segítenek a JEKA szállások lefoglalásában, az utazás előkészítésében, a programok összeállításában, valamint igény esetén az út teljes megszervezésében. Irodánk a csoportoknak éjjel-nappal hívható telefonszámot ad, ha bármiben a segítségünkre szorulnának. Az állandó elérhetőséggel teljes biztonságban érezhetik magukat.
Emellett minden külföldi úti célnál van egy helyi JEKA iroda, mely szintén napi 24 órás telefonügyeletet tart. A JEKA (valamely nyugati nyelvet - német, angol, francia - beszélő) kinti munkatársa igény szerint meglátogatja a csoportot, hogy tanácsokkal és információkkal szolgáljon a kirándulások és programok szervezéséhez, s minden módon segítse őket abban, hogy üdülésük a lehető legjobban sikerüljön. Elő- és utószezonban a JEKA képviselőjeként általában egy helyi kolléga áll a rendelkezésükre - ő látogatja meg a csoportot és ő szállítja az élelmiszereket is a házba.

Minden külföldre utazó csoportunknak egy információs füzetet - a legfontosabb telefonszámokkal, programlehetőségekkel - és egy helyi túratérképet adunk. Elő- és utószezonban a programok kínálata nem olyan bőséges, mint a nyári időszakban.

Lehetőség van irodánknál kedvezményes árú utasbiztosítás megkötésére is. Ebben korrekt partnerünk a Groupama Garancia Biztosító.

Igény szerint a JEKA nemzetközi engedéllyel rendelkező, jó minőségű, légkondicionált távolsági autóbuszokat és megbízható, helyismerettel rendelkező buszvezetőket biztosít csoportjainak.
Az ár általában az oda-vissza utazást (meghatározott útvonalon) és a busz helyszíni használatát (napi 100 km-re) tartalmazza. Az ár nem tartalmazza a parkolási díjakat és extra útdíjakat.
Az autóbusz a turnus ideje alatt minden esetben a helyszínen marad. Az utazás díja magában foglalja a sofőr(ök) étkezési és szállás költségeit. A sofőrök a csoporttal laknak és étkeznek. Az oda útra mindenkinek gondoskodnia kell élelemről. A hazaútra a JEKA fejenként egy úti csomagról (lsd. Ellátás) gondoskodik.
Amennyiben szükséges, gondoskodunk a tranzitszállásokról is.

Oldal üzemeltetője:
NRG-COM Kft.