a

A JEKA házai a festői szépségű Dunakanyarban találhatók, ahol a természeti szépségek, valamint a kulturális és történelmi emlékek gazdag együttese ötvöződik.

iskolai, egyetemi kirándulások; osztálykirándulások; tanulmányi kirándulások helyszínének.

természetjáró- és sportegyesületek csoportjainak

életmódtáborok, egyéb táborok helyszíneként

születésnapok, családi ünnepek, baráti összejövetelek megrendezésére

és szeretettel várunk minden csoportot, akik a Dunakanyarban keresnek szálláshelyet!

Szállás árak a dunakanyari JEKA házakban 2018-ban:

2.600 Ft/fő/éj (fűtés nélkül) + id.forg. adó

3.200 Ft/fő/éj (fűtéssel) + id.forg.adó

+ 7.000 Ft (LÁSZLÓ és ÁRPÁD házak) ill. 10.000 Ft (többi ház) egyszeri (kötelező) takarítási díj

Idegenforgalmi adó alól mentesülnek a 18 év alattiak, a diákigazolvánnyal rendelkező tanulók ill. kiküldetési rendelvény kitöltésével a pedagógusok is.

Szilveszteri árak és feltételek:

3.800 Ft/fő/éj (fűtéssel) + takarítási díj + id.forg.adó

Házaink szilveszterre min. 2 éjszakára és a Lehár és Sebestyén házak esetében min. 30 fővel vehetők igénybe.

Házaink 15-50 fős csoportok befogadására alkalmasak. Visegrádon maximum 28 ill. 40 fős csoportokat tudunk elhelyezni két házban, a László és a Mátyás Ifjúsági szállásainkon. Tahitótfalun maximum 24 vagy 50 fő részére tudunk szállást biztosítani, az Árpád és a Lehár ifjúsági szállókban. Ezen kívül Dunabogdányban, a Sebestyén Ifjúsági szállóban illetve Leányfalun  a Zsigmond-házban 50 fő részére tudunk elhelyezést kínálni.

Mindegyik házban van étkező és egy teljesen felszerelt konyha. A szobák 4-6-8 fősek (emeletes ágyakkal). Az ágyakhoz párna és egy takaró jár, de ágynemű huzatot (lepedő, paplan-, párnahuzat), törülközőt és szappant mindenkinek hoznia kell. A házat tisztán kapják meg, és tisztán is kell átadniuk a JEKA munkatársának (takarítás térítés ellenében kérhető).

"Évek óta évente kétszer szervezünk életmódtábort felnőtteknek - akik természetgyógyászatot tanulnak - a JEKA házak igénybevételével. Kipróbáltuk a László és Mátyás házakat Visegrádon. Az idén "kinőttük" a magas létszám miatt ezeket a házakat, de a JEKA munkatársak rugalmas és szolgálatkész hozzáállásával megoldottuk ezt a problémát is a tahitótfalusi Lehár és Árpád házakban.
A házak gyönyörű környezetben vannak, nagyszerű kirándulási lehetőségekkel. Remélem, még hosszasan tudunk együttműködni az évek folyamán "
Holisztic 2003 Bt., Budapest

Galéria

Oldal üzemeltetője:
NRG-COM Kft.